Stansted Transfer

Förboka gärna din transport till London

Vi tipsar om transfer till och från Stansted flygplats (STN).

Flygplatsen ligger ca 50 km norr om London. Stansted är en internationell flygplats där flera av de stora lågprisflygen landar som ex. Ryanair och easyJet.

Du kan ta dig från Stansted in till London via flera olika transportmedel. Det som kan påverka valet av ditt transportsätt är nog om du vill komma direkt till ditt hotell eller om det passar att du kan ta dig någonstans centralt i London. Alla flygplatser runt London som Gatwick, Luton, Heathrow och Stansted har jätte bra sk. Airport Expresståg som snabbt tar dig från flygplatsen in till centrala London. De går oftast var 15 min både ifrån flygplatsen och sedan ifrån London när du skall hem igen.

Här nedan får du tips om vilka olika transporter som kan ta dig in till London och tillbaka till Stansted efter ditt besök i London.

Sidan innehåller affiliatelänkar från olika samarbetspartners.

Sök och boka transfer från / till Stansted Airport i London

Boka transfer med Expresståg eller Buss

Om du inte önskar boka någon returresa, välj inget datum i fält "Lägg till Returresa"
Snabbtåg från Stansted till London

Åk Expresståg från Stansted Flygplats

Snabbtåget till London Liverpool Street Station

Avgår 7 dagar i veckan.
Från flygplatsen in till centrala London tar du dig lättast med snabbtåget - Greater Anglia. Tåget tar dig in till London Liverpool Street Station på ca 55 min. Snabbtåget avgår var 15-30 min. Heathrow Express.Betydligt snabbare än med buss eller taxi.

När avgår tåget: 7 dgr i veckan och avgår var 15-30 minut.
Liverpool Street Station: Järnvägstation vid Liverpool street i London. Norr om Tower of London. Inte jätte centralt. Men härifrån går tunnelbanan till övriga delar av London.
Restid: ca 55 min.

Boka bussbiljett in till London

Buss transfer från flygplatsen

Stansted flygplats - Victoria Coach Station

Det går även buss ifrån Stansted men hamnar man i rusningstrafik kan det ta flera timmar in till London. Och tillbaka till flygplatsen är det inte roligt att sitta i köer. Det gjorde vi när vi tog bussen för några år sedan och vi missade nästan vårt flyg hem. Bussen går in till centrala London och stannar vid Victoria Coach Station.

Pris: Du betalar per person.
Avgår: hela året
Victoria Coach Station: Bussterminal i centrala London vid 164 Buckingham Palace Rd. Ligger intill Victoria Tågstation och Tunnelbana.

Privat transfer från Stansted Airport till ditt hotell i London

Privat transfer från Stansted flygplats

Till ditt bokade hotell i London

Du kan även boka en privat transfer från eller till Stansted Airport. Du blir hämtad av chaufför som kör dig i bil till ditt hotell eller lägenhet i London. Ett lite dyrare alternativ men väldigt skönt att bli avsläppt vid sitt bokade boende.

Avgår: 7 dagar i veckan, hela året.
Res till ditt hotell: Bilen kör dig till ditt bokade hotell i centrala London.
Restid: ca 1.5 tim beroende på trafik

Övriga sätt att ta sig från och till Standsted flygplats.

Taxi
Du kan också ta en taxi från / till Standsted flygplats.

VIKTIG INFORMATION!
Som vid alla flygplatser så åk INTE med folk som kommer fram till er inne i terminalen och erbjuder er transport in till London. Om ni inte har bokat er transfer redan hemma så gå till informationsdisken inne i flygterminalen.

Boka transfer in till centrala London »

Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll och regler gällande ovan flygplatstransfer. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din bokning. Vi samarbetar med Omio och Get Your Guide för bokning av olika typer av flygplatstransfers i London.

Boka hotell i London

Sök hotell i kartan nedan: Välj datum och antal personer. Klicka ej på sökknappen - priser uppdateras automatiskt i kartan när du valt datum. Hotell presenteras i samarbete med Booking.com

Booking.com
lLondon Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top