London arena turer

Olika Stadium Tours i London

För er som vill se den där arenan i London live!

London bjuder ju på mycket sport och för er som är ett sportfan finns det olika stadium tours man kan besöka. De mest populära är nog ett besök på Arsenals hemmaarena Emirates Stadium och Wembley Stadium Tur. På många av turerna gör ni ett besök till omklädningsrummen, fotbollsspelarnas berömda tunnel, historia om anläggningen etc.

Nedan presenterar vi olika turer i samarbete med Get Your Guide och Viator.

Nedan hittar du några av de Arenor du kan besöka i London

Emirates Stadium Arsenal Tour London

Emirates Stadium och Arsenal-museet

Besök Emirates Stadium, hemmaarena för fotbollsklubben Arsenal. Du går runt med egen audioguide och får höra Arsenalstjärnor berätta om sina upplevelser. Lär dig om Arsenals historia och få ett besök på museet. Besök exklusiva områden såsom Director's Box, Diamond Club, spelarnas entré, omklädningsrummen för hemma- och bortalagen, spelarnas tunnel m.m.

OBS! Inga turer under matchdagar.

Twickenham Stadium Tour London

Twickenham Stadium Tour & World Rugby Musuem

Ett besök på Twickenham Stadium är ett måste för alla rugbyentusiaster. Besöket inkluderar en guidad tur på engelska med exempelvis besök i engelska landslagets omklädningsrum. Twickenham Stadium är Europas femte största idrottsarena och världens största rugbyarena.

Ingår entré till World Rugby Museum.

London Stadium Tour

London Stadium Multimedia Tour

Gå bakom kulisserna på egen hand på London Stadium (tidigare Olympiastadion) på denna roliga och minnesvärda tur. Arenan är hemmaarena för fotbollsklubben West Ham United. Här spelas även annan sport och hålls konserter. Besök spelarnas tunnel och omklädningsrum m.m.

OBS! Inga turer under matchdagar och konserter.

Transfer buss från Luton flygplats till London

Wembley Stadium Tur

Guidad rundtur av Wembleystadion

Här får du en guidad tur runt Wembley Stadium. Njut av otroliga vyer över den tomma stadion och imponeras av dess blotta storlek. Din guidade tur inkluderar tillträde till områden på Wembleystadion som de flesta aldrig får se, såsom Players Tunnel, pressrummet, Trophy Winner's Steps, England Dressing Room och den kungliga logen.

Förundras över de historiska föremålen, inklusive målstolpen från VM 1966 och plakaten som hedrar minnet av OS i London 1948. Här hölls också den den oförglömliga Live Aid-konserten 1985.

OBS! Alla turer är föremål för eventuella ändringar eller inställning med kort varsel.

Vi reserverar oss för ev. felskrivningar och ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din biljett.
London Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top