Visitor Oyster Card

Buss och Tunnelbanekort

Visitor Oyster Card London

Metrokortet som tar dig smidigt runt i London med tunnelbana och buss.

Visitor Oyster Card är ett elektroniskt kort som du kan resa med i tunnelbanan, spårvagn, buss och tåg, "the Docklands Light Railway" och "National Rail" i London. Kortet fyller du på med pengar sk. credits. Du kan alltid fylla på med mer credits på plats i London.

Om du kommer att vara i London runt 4 dagar och tänker transportera dig runt med buss och tunnelbana, rekommenderar vi dig att skaffa ett Visitor Oyster Card. Du spar pengar på att köpa detta metrokort istället för att du köper lösa biljetter. Vill du istället ha ett busskort som gäller för obegränsat antal resor under 24 timmar upp till 3 dagar kan ett London Day Travelcard passa dig istället.

Rör dig enkelt med ett busskort / metrokort i London!

Tänk på att du kan använda ditt Visitor Oyster Card för att betala din resa mellan Gatwick Airport och centrala London. Kortet är ej personligt. Vi säljer biljetter i samarbete med VisitBritain (Englands officiella turistbyrå).

Snabba fakta
Spar ditt kort Spara ditt Oyster Card till nästa resa till London
Laddningsbart: Du kan ladda med mer pengar på plats
Du sparar: Du sparar ca 50 % än om du köper en lös biljett i London.
Leverans: Kortet skickas till dig per post efter bokning och betalning. Tänk på att köpa ditt Oyster Card i god tid innan avresa då det kan ta upp till 14 dagar att få ditt metrokort skickat med post till Sverige.
Aktivering: När du första gången använder ditt kort. Kom ihåg att blippa även när du kliver av!

Om London Visitor Oyster Card

Rabatter.
Med ett Oyster Card ingår även vissa andra rabatter, dessa rabatter kan ändras från år till år. När vi var i London fick vi ex. rabatt på en båttur på Themsen. Se vad som gäller när du åker. Flertalet restauranger erbjuder rabatter. Även teatrar och andra nöjen, museum och affärer erbjuder också rabatt. Tex: har ni bra rabatt på cable car turen över Themsen med Emirates Air Line

Dagslimit
Med ett Oyster Card har du en sk. dagslimit. Om du har åkt för en viss summa under en dag kommer det inte dras mer pengar från ditt kort den dagen utan du kan fortsätta att åka buss och tunnelbana resten av den dagen. Bra va?

Spara kö-tid
Du spar tid i London och slipper köa för att handla kortet. Kortet skickas hem till dig innan du reser!

Barn
Barn t o m 10 år reser gratis (upp till fyra barn per vuxen). Barn 11–15 år reser för halva priset.

Var gäller kortet?
Visitor Oyster Card är din biljett för resor i London med tunnelbana, buss, London Overground, National Rail och DLR (Dockland Light Railway).

Läsa ditt kort - för att rätt summa skall dras från kortet
För att rätt summa skall dras från ditt kort när du åker med buss, tunnelbanan, London Overground eller DLR, glöm inte att läsa av kortet (blippa) när du avslutat din resa och går ut genom spärren.

Leverans av ditt busskort / metrokort
Du får ditt kort hemskickat till Sverige med post. Köp det i god tid innan avresan till London.

Spar ditt metrokort
Använder du ej upp alla tankade pengar på ditt kort. Spara ditt kort till nästa resa till London. Du kan också ge ditt kort till en vän, kortet är ej personligt.

Aktivering
Ditt kort aktiveras första gången du använder det på ett transportmedel.

Inga kontanter på Londons bussar
Bra att veta: du kan inte betala med kontanter på någon av bussarna i London.

Köp Visitor Oyster Card här »

Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll och regler gällande ovan rabattkort. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i respektive rabattkort då innehåll kan ändras.
London Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top