Gatwick Transfer

Förboka gärna din transfer till London

Vi tipsar om transfer till och från Gatwick flygplats (LGW).

Flygplatsen ligger i West Sussex ca 45 km söder om London. Det är Londons näst största flygplats.

Vilken transport föredrar du in till centrala London? Ett mycket smidigt sätt är Gatwick Express. Du tar flygplatsens interna shuttle till tågstationen och Gatwick Express (South terminal). Om du har köpt din biljett redan hemma så är det bara att kliva på tåget och sedan visa din internetbiljett. Jätte smidigt och snabbt sätt att ta sig från flygplatsen.

Här nedan får du tips om vilka olika transporter som kan ta dig in till London och tillbaka till Gatwick efter ditt besök i London.

Sidan innehåller affiliatelänkar från olika samarbetspartners.
Delar Transfer från Gatwick flygplats

Delad Shuttle transfer till ditt hotell

Åk tillsammans med andra i en minibuss

Avgår 7 dagar i veckan, dygnet runt!
För dig som vill komma till ditt hotell från Gatwick flygplats vill vi tipsa om denna delade transfer med en sk. shuttle van som tar ca 10 personer. Här åker du tillsammans med andra resenärer som skall in till sina hotell i London. Tiden det tar till ert hotell beror på hur många personer som åker med på samma tur. Hotellen kan vara utspritt lite överallt i London. Se det som en liten turistrunda. Transfer avgår från Gatwick flygplats. Ett mycket enkelt, prisvärt och smidigt alternativ på transfer. Du slipper bära ditt bagage via lokaltrafiken.

Pris: Prisvärt. Du betalar per person.
Var hittar jag bilen: Specifik mötesplats på flygplatsen.
Restid: Beror på hur många olika hotell bilen behöver stanna på och trafiken. Räkna med minst 1 timma.
Returresa: Bokas separat via knapparna nedan.

Privat transfer från Gatwick flygplats till London

Privat transfer från flygplatsen

Transport till ditt hotell / adress i London

Du kan även boka en privat transfer. Här blir du hämtad av chaufför som kör dig i bil till ditt hotell eller lägenhet i London. Ett lite dyrare alternativ men väldigt skönt att bli avsläppt vid sitt bokade boende. Privat transfer avgår från Gatwick flygplats. Fast pris per bil för 1-2 pers eller 3-4 personer.

Pris: Du betalar per bil.
Avgår: hela året

Boka bussbiljett från flygplatsen in till London

Buss transfer från flygplatsen

Gatwick flygplats - Victoria Coach Station

Det går även buss ifrån Gatwick men hamnar man i rusningstrafik kan det ta flera timmar in till London. Utan köer så tar resan ca 90 minuter från Gatwick till London. Tillbaka till flygplatsen är det inte roligt att sitta i köer. Är ni ute i god tid kan buss passa. Bussen avgår från båda terminalerna på Gatwick och stannar på Victoria Coach Station i centrala London.

Pris: Du betalar per person.
Avgår: hela året

Gatwich Express snabbtåg

Gatwick Express

Snabbtåget till Victoria Station

Avgår 7 dagar i veckan.
Från flygplatsen in till centrala London tar du dig lättast med Gatwick Express. Ett snabbtåg som avgår var 15 minut och som tar dig in till Victoria Station. Resan tar ca 30 min. Betydligt snabbare än med buss eller taxi. Du kan boka dina biljetter upp till 6 mån innan avresa. Biljetten/bekräftelsen du får efter köp visar du på tåget när du gått ombord.

När avgår tåget: 7 dgr i veckan och avgår var 15 minut.
Restid: ca 30 min.
E-Ticket: Ja.

Just nu kan du inte boka Gatwick Express via vår partner. Du kan däremot boka ett annat tåg (Southern) som avgår från Gatwick flygplats till London Victoria Street i centrala London.

Gatwick Thameslink

London Gatwick Thameslink

Snabbtåget till London Bridge

Avgår 7 dagar i veckan.
Detta tåg är ett annat alternativ att ta sig fram och tillbaka till Gatwick. Det är ett billigare alternativ till Gatwick Express. Tåget går bland annat till tunnelbanestationen London Bridge i centrala London där du sedan kan fortsätta med tunnelbanan till ditt hotell. Du måste välja ett datum när du köper biljetten men sedan är biljetten öppen så du kan åka på valfri dag inom 30 dagar. Biljetten/bekräftelsen du får efter köp visar du på tåget när du gått ombord. Resan in till London tar ca 30 - 45 min. Obs! Biljetten kan ej användas på Southern eller Gatwick Express trains

När avgår tåget: 7 dgr i veckan och avgår varje 15 minut mellan vissa tider och varje timme under natten. Obs! Söndagar vissa tider.
Restid: ca 30 - 45 min.
E-Ticket: Ja.
Tider: dygnet runt utom på Söndagar

Övriga sätt att ta sig från och till Gatwick flygplats.

Taxi
Du kan också ta en taxi från / till Gatwick.

VIKTIG INFORMATION!
Som vid alla flygplatser så åk INTE med folk som kommer fram till er inne i terminalen och erbjuder er transport in till London. Om ni inte har bokat er transfer redan hemma så gå till informationsdisken inne i flygterminalen.

Boka delad transfer »

Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll och regler gällande ovan flygplatstransfer. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din bokning. Vi samarbetar med Visit Britain, Boxoffice och Get Your Guide för bokning av olika typer av flygplatstransfers i London.
lLondon Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top