London Båtturer

Boka en båttur

Boka en båttur på Themsen i London!

Themsen flyter igenom London. En tur på med båt i kanalen är nog ett "Must do visit" under ditt besök i London. Turerna på Themsen under vår/sommar är lite speciellt. Njut av en öl på däck samtidigt som du färdas förbi många kända sevärdheter. Vad sägs om en hop on/hop off tur, båttur med afternoon tea, en middagstur lunchtur m.m. Sätt dig i båten och njut av en lugn resa och glöm inte att ta en massa bilder.

Vi samarbetar med Get Your Guide. Sidan innehåller olika annonser från blandade aktörer.

Boka en hop on/hop off båttur Themsen i London

Hop-on-hop-off med Themsens sightseeingbåtar

Hoppa på och av sightseeingbåten så många gånger du vill och se Londons kända sevärdheter från vattnet. Vad sägs om Cutty Sark, kungliga observatoriet, Big Ben, Westminster Bridge, Somerset House, Borough Market, London Eye, Tate Modern, etc. Du åker på Themsen och får samtidigt förklarat för dig vad du passerar.

I biljetten ingår båtresa.

Säsong: hela året (utom juldagen)
Avgår: Färjorna avgår från Westminster Pier, London Eye Pier, Tower Pier eller Greenwich Pier.

Köp biljett till Speedbåt på Themsen i London

50 minuters åktur med Speedbåt

Åk mmed speedbåt på Themsen och i farten ser ni Westminsterpalatset, Big Ben, London Eye, The Shard och HMS Belfast mfl. Ni åker under några broar i London som tex Millennium Bridge och Tower Bridge.

I priset ingår båtturen, regnponcho, säkerhetsväst och guide.

Säsong: April - Okt
Tid: 50 min

Boka en tur med middagskryssning på Themsen i London

Middagskryssning på Themsen

Upptäck Göteborg både på land och i vattnet. Bussen som sedan förvandlas till en båt och tvärtom! Du stiger på inne i stan vid Stora Teatern och åker runt förbi olika sevärdheter. När det sedan börjar bli lite vått förvandlas bussen till en båt. En guide är med på turen och berättar det ni passerar. Ni passerar Avenyn med Poseidon ända ut till Älvsborgsbron. En tur med amfibiebussen är riktigt roligt och fräckt!

I biljetten ingår guidning.

Säsong: jan - dec
Avgår: Westminster Pier Tid: 3 timmar

kvällsutflykt på Themsen med bubbel

Kvällsutflykt på Themsen med "bubbel" och kanapéer

På denna tur börjar ni med en ett glas bubbel och sandwichsnittar medan ni lyssnar på musik. Du kan vara inne i salongen eller gå ut på det öppna däcket och titta ut över staden.

Ingår båttur, glas bubbel och sandwichar.

Säsong: jan - dec
Tid: 2 tim

Båttur på Themsen med afternoon tea

Båttur på Themsen med afternoon tea

Åk på en båttur på Themsen med afternoon tea och smaka på smörgåsar, scones med clotted cream och jordgubbssylt samt ett urval av traditionella kakor.

I biljetten ingår: tur och afternoon tea.

Säsong: Jan - Dec
Tid: 1,5 tim

Boka en Paddan hop on/hop off

Lunchkryssning på Themsen

På denna tur äter ni en tvårättersmiddag, inklusive te eller kaffe, samtidigt som du tittar ut över Londons berömda sevärdheter.

I biljetten ingår båttur, lunch, kaffe och te

Säsong: jan - dec
Avgår: Tower Pier Tid: 1 tim och 45 minuter

Boka en tur på Themsen

Vintagebusstur, båttur på Themsen & fish and chips

Boka en kombitur med buss, båttur och en måltid med fish and chips. Alltid trevligt att göra tre saker under samma dag i London. Glöm inte kameran.

Säsong: jan - dec
Avgår: olika platser Tid: 4,5 tim

Biljetter presenteras i samarbete med Get Your Guide. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta resp företag: Get Your Guide. Bilder: Get Your Guide.
lLondon Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top