London biljetter konserter

Häftigt att se en konsert i London!

Här hittar du nöjen och konsertbiljetter i London 2024

De flesta stora artister uppträder någon gång i London. Många av de kända banden kommer inte över till Sverige och spelar så ofta men i London kan man ofta få chansen att se dom spela live under sina turnéer. Så varför inte passa på och gå på konsert när du ändå är där. London har många konserter att välja bland. Mycket nöje!

Under 2024 kommer dessa stora artister för konserter i London: Taylor Swift, Bruce Springsteen, The Stranglers, Van Morrison, Eric Clapton, och många fler...

Vi samarbetar med Ticketmaster UK som är officiell leverantör av konsertbiljetter och biljetter till olika event i London och England. För att köpa biljetter via Ticketmaster UK behöver du vid checkout skapa ett konto för att komma vidare till betalning. Vissa biljetter är sk. print at home och andra sänds till dig via post mot fraktkostnad. Vi samarbetar också med P1 Travel som erbjuder lyxiga konsertpaket.

Nedan får du tips om några av de stjärnor som du kan se och här kan du även köpa dina konsertbiljetter. Du får också information om några av Londons mest kända arenor.

betala med VISA och Mastercard

Har du problem med ditt kortköp på engelsk hemsida? Tänk på att du kanske behöver öppna upp ditt kort för utlandsköp via din internetbank. Här berättar vi mer om köp med kort på utländska hemsidor »

Van Morrison biljetter

Van Morrison

3 Juni 2024

Riverdance biljetter

Riverdance

9 - 14 dec 2025

Vance Joy biljetter

Vance Joy

1 okt 2024

Boka ABBA Voyage i London

ABBA Voyage

The greatest ABBA performance the world has never seen!

ABBA Arena | 5 jan 2024 - 31 jan 2025
Ingen har väl missat att ABBA har gett ut en ny skiva under 2021. Senast ABBA gav ut en skiva var för 40 år sedan. ABBA är lika populära nu som då både för oss som växte upp med ABBA och nya generationer som hört deras hits. Många har önskat deras come back live på scen. Nu har du möjlighet att se ABBA på the ABBA Arena i London i en spektakulär show där ABBA-medlemmarna är med på scen som avatarer. Men...det känns verkligen som det är Björn, Benny, Agnetha och Anni-Frid som är på scenen och sjunger sina fantastiska hits. BBC skriver "it needs to be seen to be believed".

Välj mellan sittplats biljetter eller ståbiljett på dansgolvet....och du lär inte kunna sitta eller stå still till ABBAs låtar!

Adress: 1 Pudding Mill Lane, Stratford, London
Lokaltrafiken: Tunnelbana District Line (Upminster) från Victoria Station till Bow Road. Gå till Bow Church och ta DLR-tåget (Stratford) till Pudding Mill Lane.

Bijetter till ABBA Voyage inkusive buss till ABBA Arena

För dig som önskar ta dig till ABBA Arena med en smidig busstransfer från centrala London finns denna kombobiljett. Biljetten ger dig inträde till ABBA Voyage antingen på sittplats eller ståplats på dansgolvet (beroende på ditt val av biljett) samt att du får åka en anordnad buss från centrala London till ABBA Arena och sedan tillbaka igen in till London. Ett smidigt alternativ då du har både biljett och resan till arenan i biljetten.

Mamma Mia the Party London
Mamma Mia! The Party
The O2 London | Sista föreställningen 15 juni 2025

Över allt gör den succé -Mamma Mia! The Party. Nu kan du även få denna musikaliska upplevelse i London på The O2. För er som sett filmerna och gillar ABBAs klassiska hits kommer älska detta party. I London kan du även se musikalen Mamma Mia.

Biljetter presenteras i samarbete med Londonboxoffice.
Moulin Rouge Musical in London
Moulin Rouge kärlekshistoria
Piccadilly Theatre | till 7 sept 2024

Kärlekshistorien med över 70 låtar! Kom till 1800-talets Paris och följ kärleksparet Christian och Satine. Flera av sångerna är från artister som Adele, Katy Perry, Sia, Rihanna, Beyoncé och många fler.

Biljetter presenteras i samarbete med Biljetter presenteras i samarbete med Londonboxoffice.
Boka Taylor Swift i London

Taylor Swift

THE ERAS TOUR!

Wembley Stadium | 21 - 23 juni 2024 & 15 - 20 Aug 2024
Taylor Swift har klättrat från att vara en coyntry stjärna i sin ungdom till att nu vara en världstjärna inom popen! Hennes ERA turné inkluderar över fyrtio av Swifts låtar och har en speltid på över tre timmar.

Taylor har genom åren släppt 10 album och ni lär höra flera av hennes låtar på hennes konsert i London.

Adress: London HA9 0WS, Storbritannien

HOTELL I LONDON

London har ett stort utbud på hotell. Ett tips är att boka ett hotell i närheten av där du tänker du ska hålla dig under din vistelse i London. Kanske är det i centrala delarna eller vid någon fotbollsarena eller nära en teater dit du skall gå på musikal. Med Londons tunnelbana tar du dig enkelt runt i London.

Vi samarbetar med Hotels.com där du enkelt bokar ditt hotell i London. Du har också gratis avbokning på utvalda hotell.

Populära områden i London:

Hotell nära Big Ben

Hotell nära Oxford Street

Hotell nära O2 Arena

Hotell nära Emirates Stadium

Hotell nära Tower Bridge

Hotell nära Trafalgar Square

Hotell nära Mamma Mia teatern

London konsertbiljetter

Vi samarbetar med Ticketmaster UK. De säljer officiella konsertbiljetter och sportbiljetter i hela England.

Populära biljetter
17 juli 2024
The O2 London
Köp biljett
5 jan 2024 - 31 jan 2025
ABBA Arena London
Köp biljett
21 - 23 juni 2024 & 15 - 20 Aug 2024
The O2 London
Köp biljett
6 nov 2024
The O2 London
Köp biljett
8 nov 2024
The O2 London
Köp biljett
3 juni 2024
The O2 London
Köp biljett

Några av de kända arenorna i London

The O2
Detta är en inomhusarena som ligger vid Peninsula Square i London intill floden Themsen. Det är en av Europas största inomhusarenor. Hit kan du ta dig med tunnelbanan och gå av vid station: North Greenwich. Ett annat trevligt sätt att ta sig hit är med båt (MBNA Thames Clippers River Roamer) längst med Themsen från Westminster Pier i centrala London och sedan ta linbanan (Emirates Airline) över till The O2. Köp biljett till båttur inkl. linbana till the O2 »
Se alla biljetter till the O2 »

Wembley Arena
Wembley Arena är en inomhusarena som ligger i Wembley i London. 1979 i november spelade ABBA här för utsålda hus. Svensk television spelade in för TV "ABBA in Concert". Hit tar du dig smidigt med Londons tunnelbana och går av vid station: Wembley Park.
Se alla biljetter till Wembley Arena »

Wembley Stadium
Intill Wembley Arena ligger Wembley Stadium i stadsdelen Wembley i nordvästra London. Det är en fotbollsarena och också en utomhusarena för konserter. Hit tar du dig med tunnelbana och går av vid station: Wembley Park.
Se alla biljetter till Wembley Stadium »

Royal Albert Hall
Royal Albert Hall ligger vid Imperial College Rd i stadsdelen Kensington i London. Detta är ett anrikt konserthus från 1871. Om man har möjlighet att få biljetter till något event hit bör man försöka gå en gång i livet. Hit kan man ta sig med tunnelbanan och gå av vid station: South Kensington. Sedan är det en promenad på ca 10 min.
Se alla biljetter till Royal Albert Hall »

O2 Academy Brixton
Detta är en känd inomhussalong för både musik och teater. Den ligger i södra London i området Brixton. Detta är en mindre area som tar ungefär 5.000 i publiken. Under 80-talet har både Wham, Culture Club, Eric Clapton, Dire Straits och The Police huserat här. Även The Clash och Sex Pistols har spelat här. Hit tar du dig med tunnelbana och går av vid station: Brixton Station.
Se alla biljetter till O2 Academy Brixton »

Secure payment med kreditkort

Att köpa biljetter med kort på utländska hemsidor!

Vi i Sverige är vana vid att köpa med våra kort över nätet både i Sverige och i utlandet. När man betalar med kort går köpet via en säker anslutning. Här finns det olika system idag. Det vanligaste är "verified by VISA" och "MasterCard SecureCode". Alla utländska hemsidor har inte just detta säkerhetssystem utan andra.

Om du får problem att använda ditt kort vid köp på utländska biljettsidor!
För att kunna handla med kort på utländska hemsidor som inte är anslutna till just "verified by VISA" och "MasterCard SecureCode" utan där betalningen går via annan säker anslutning kan man behöva öppna upp sitt kort för utländska internetköp via sin bank. Vi har själva upplevt detta och fick då gå in på vår internetbank och aktivera köp. Om ni har Nordea så loggar ni in på Internetbanken och går till sidan Kort / Öppna och Stänga kort och klicka på knappen - Ändra. Där ändrar ni under rubriken - Kortköp på Internet - till välj - Alla internetköp, 60 min - och klicka på knappen - Spara. Ert kort är nu aktivt i 60 min att handla på alla hemsidor på nätet.

Så här ser det ut i internetbanken hos Nordea (bild nedan), logga in på er bank för att ändra om ni har problem att få igenom era köp på utländska hemsidor.

Säker internetbetalning

Läs om Verified by Visa / MasterCard SecureCode hos Nordea »

Läs om Verified by Visa / MasterCard SecureCode hos Swedbank »

Bilder: Ticketmaster, Freeimages. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning.
London Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top