London musikaler 2024

Upplev en musikalkväll i London.

Musikalbiljetter till musikaler i London 2024

London är nog världens mest kända musikalstad. Det är nästan ett måste att gå på någon av alla dessa kända musikaler när du är här. Gör en helkväll av det och boka in en London musikal eller teater och kanske en middag. Här hittar du biljetter till kända musikaler i London.

Du har många olika musikaler och shower att välja mellan. De mest kända har spelats i London under flera flera år och säkert i flera år till. Här kan nämnas: Mamma Mia, Phantom of the Opera, Wicked och The Lion King. Nya musikaler för 2024 är "MJ the Musical" med Michael Jacksons musik och "Shrek the Musical" som startar under sommaren 2024. Passa på att boka dina musikalbiljetter redan innan du anländer till London. Skönt att ha det klart innan du åker!

Om vår biljettleverantör
Vi samarbetar med UK-baserade biljettleverantören London Boxoffice.se. De säljer biljetter för alla musikalscener i London och är medlemmar i S.T.A.R., the Society Of Ticket Agents and Retailers. De säljer officiella biljetter till musikaler och teater i London. Vid bokning får du din bokningsbekräftelse till den angivna e-postadressen du uppgav vid er bokning.  Du visar din bekräftelse på din mobiltelefon eller skriver ut din bekräftelse - för att komma in på ert bokade event.

All bokning sker hos London Boxoffice.se. Om det dyker upp några frågor gällande din bokning kontaktar du London Boxoffice.se som hjälper dig. De svarar dig via e-post inom 48 timmar.

Nedan presenterar vi ett urval av Londons utbud av musikaler och teater.

Boka musikalen MJ the musical i London

MJ the Musical

Om Michael Jackson - Musikal

Prince Edward Theatre | 6 mars - 14 sep 2024
Nu blir det Michael Jackson för hela slanten ! Ni som diggar och tycker om Michael Jackson med sin unika musik, missa inte denna musikal som startar i Mars på Prine Edward Theatre i London. Teman i musikalen blir runt hans stora världsturnè 1992. Skapad av Tony Award regissören/koreografen Christopher Wheeldon, och den tvåfaldiga Pulitzerpristagaren Lynn Nottage.

Boka Mamma Mia biljetter

Mamma Mia

Musikalbiljett

Novello Theatre | 1 jan 2024 - 28 sep 2024
ABBA:s succelåtar kommer verkligen till sin rätt i denna musikal. Var beredd på att ta ton när Dancing Queen ljuder ut salongen! En feel-good musikal. Inte mycket mer att säga än, har du inte sett den - se den!

Musikalen Tina i London

Musikalen Tina

Biljett

Aldwych Theatre | 1 jan 2024 - 31 maj 2025
Tina Turner är en av världens största rockstjärnor. Tillsammans med Tina Turner själv har musikalen Tina skapats. Tina växte upp i Nutbush, Tennessee som Anna Mae Bullock. 1962 gifte hon sig med Ike Turner. De hade tillsammans flera hits under 60-talet. Tina hade det tufft i äktenskapet med Ike och skilde sig efter 16-år tillsammans. 1984 gjorde hos världens come-back som soloartist med låten, What's Love Got to Do with It. Ja, och resten är ju historia kan man säga. Ni kommer att få vara med om en musikal med massor av hits - Tina The Musical.

The Lion King biljetter i London

The Lion King

Disneys filmsucce gör nu succé. Följ lejonet Simba på afrikas savann från liten till stor kung. En fantastisk musikupplevelse. Lejonkungen har vunnit pris som bästa nya musikal i London. Helt fantastiskt framträdande av alla djur som spelas av människor på scen. Låten av Sir Elton Johns och Tim Rice Oscarsbelönade sång "Can you feel the love tonight" spelas också.

2 jan - 19 okt 2024

Köp biljetter till Phantom of the Opera i London

Phantom of the Opera

Andrew Lloyd Webber's musikalverk. En kärleks-histora i Paris operahus. Vem är mannen med masken som Christine blir intresserad av? Musikalens berättelse startar när oförklarliga olyckor inträffar på Operan och Operans diva, Charlotta vägrar att gå upp på scen. Christines barndomsvännen Raoul blir också inblandad i dramat på Operan.

2 jan - 28 sep 2024

Moulin Rouge musikal London

Moulin Rouge!

Se musikalen om den unge poeten Christian som inleder en kärleksaffär med kabaréstjärnan Satine. Året är 1899 på en kabaretklubben Moulin Rouge i Paris. Men det är en till som är intresserad av Satine, rikemannen Duke. Musiken som spelas är i modern tappning och full av kända hits!

Musikalen Moulin Rouge! spelas även Stockholm fram t o m 28 april 2024 på China Teatern.

2 jan - 20 juli 2024

Boka Harry Potter musikal i London

Harry Potter And The Cursed Child

Teaterbiljett

Palace Theatre | 1 jan 2024 - 2 mar 2025
När Harry Potters egensinniga son Albus blir vän med sonen till sin hårdaste rival, Draco Malfoy, börjar saker och ting att hända. Det blir ett äventyr genom tider, spektakulära besvärjelser och en episk strid, allt med häpnadsväckande teatraliska magi. Hur gick det till tänkte ni? Ja det får ni se om ni bokar denna fantastiska teateruppvisning.

J. K. Rowling som är författaren till alla Harry Potter böcker avslöjade att hon filade på en helt ny historia om Harry Potter och hans son Albus som utspelar sig 19 år efter sista boken "Harry Potter och dödsrelikerna". Föreställningen hade premiär i London den 30 juli 2016. J. K. Rowling ville inte ha en teateruppsättning av en "gammal" Harry Potter bok utan ville göra en helt ny historia. The Times säger så här "It is out of this world, it's magic, it's a hit". Så är du ett Harry Potter fan, missa inte denna spektakulära teater när du är i London.

Och om du inte kan få nog av Harry Potter under ditt Londonbesök så vill vi också tipsa om Harry Potter Museum strax utanför London, dit du kan åka för att se den verkliga inspelningsplatsen för alla Harry Potter filmer. Det finns paketbiljetter som inkluderar transport till Harry Potter Museum inklusive inträde. Denna tur är en heldagsutflykt. Här få du se rekvisita, kläder och många av de platser du känner igen från filmerna som the Great Hall i Hogwarts, the Forbidden Forest, Platform 9 ¾ och Diagon Alley mfl.

Boka ABBA Voyage i London

ABBA Voyage

The greatest ABBA performance the world has never seen!

ABBA Arena | Till 5 jan 2025
Ingen har väl missat att ABBA har gett ut en ny skiva under 2021. Senast ABBA gav ut en skiva var för 40 år sedan. ABBA är lika populära nu som då både för oss som växte upp med ABBA och nya generationer som hört deras hits. Många har önskat deras come back live på scen. Nu har du möjlighet att se ABBA på the ABBA Arena i London i en spektakulär show där ABBA-medlemmarna är med på scen som avatarer. Men...det känns verkligen som det är Björn, Benny, Agnetha och Anni-Frid som är på scenen och sjunger sina fantastiska hits. BBC skriver "it needs to be seen to be believed".

Välj mellan sittplats biljetter eller ståbiljett på dansgolvet....och du lär inte kunna sitta eller stå still till ABBAs låtar!

Adress: 1 Pudding Mill Lane, Stratford, London
Lokaltrafiken: Tunnelbana District Line (Upminster) från Victoria Station till Bow Road. Gå till Bow Church och ta DLR-tåget (Stratford) till Pudding Mill Lane.

Biljetter till ABBA Voyage inklusive buss till ABBA Arena

För dig som önskar ta dig till ABBA Arena med en smidig busstransfer från centrala London finns denna kombobiljett. Biljetten ger dig inträde till ABBA Voyage antingen på sittplats eller ståplats på dansgolvet (beroende på ditt val av biljett) samt att du får åka en anordnad buss från centrala London till ABBA Arena och sedan tillbaka igen in till London. Ett smidigt alternativ då du har både biljett och resan till arenan i biljetten.

Musikalen Mi friend Totorö i London

My Neighbour Totoro

My Neighbor Totoro är ett scenspel baserat på Studio Ghiblis animerade film från 1988 med samma namn av Hayao Miyazaki. Berättelsen följer två systrar, Satsuki och Mei, som är på väg att ge sig ut på sitt livs sommar på den idylliska landsbygden

21 nov 2023 - 7 mars 2024

Köp biljetter till Choir of Man i London

Choir of Man

Musikalen med Choir of Man är med flera olika artister: hits från artister som Guns'N'Roses, Fun!, Adele, Avicii, Paul Simon, Sia och många fler artister.

3 jan - 29 sep 2024

Matilda the Musical i London

Matilda the Musical

Följ den fantasifulla flickan Matilda Vidrigsson. Hon behandlas illa utav flera olika personer både hemma som i skolan. En dag upptäcker hon att hon har övernaturliga krafter.....

2 jan 2024 - 25 maj 2025

Wicked musikal London

Wicked

Biljett

Apollo Victoria Theatre | 1 jan 2024 - 1 juni 2025
Musikalen Wicked handlar om tjejerna Elphaba och Galinda som möts och blir vänner. De beger sig på en resa till det magiska Landet Oz. Självklart möter de Trollkarlen från Oz. Båda tjejerna blir häxor, en blir ond och en blir god.

Boka Les Miserables i London

Les Miserables

Den tragiska musikalen

Sondheim Theatre | 2 jan - 28 sep 2024
Se den tragiska och gripande musikalen – Les Miserables i London. Musikalen handlar om straffången Jean Valjean som blir frigiven efter att ha varit fängslad i 19 år. Musikalen är baserad på Victor Hugos mästerverk, Samhällets olycksbarn.

Boka The Book of Mormon

The Book of Mormon

Musikal

Prince of Wales Theatre | 1 jan - 13 juli 2024
I musikalen får ni följa de två missionärer som åker till Uganda för att försöka omvända medborgare till mormonernas tro. Men invånarna i staden är inte så intresserade. Både roligt och med bra musik.

SIX london biljetter musikal

SIX

Biljett

Vaudeville Theatre | 9 jan - 3 nov 2024
Följ pop-drottningarna i musikalen med de sex fruarna till Henry VIII. Tudor drottningarna tar till micken för att berätta sin historia om när de levde med Henrik VIII. Vem av drottningarna hade det jobbigast som Tudordrottning och vem skall egentligen bli huvudsångare i bandet.

Shrek the musical biljetter i London

Shrek The Musical

Biljett

Hammersmith Apollo | 19 juli 2024 - 1 jan 2025
Följ med Shrek och Donkey när de försöker rädda prinsessan Fiona. Där möter de den eldandande draken. Slutet är annorlunda än det amerikanska slutet!

HOTELL I LONDON

London har ett stort utbud på hotell. Ett tips är att boka ett hotell i närheten av där du tänker du ska hålla dig under din vistelse i London. Kanske är det i centrala delarna eller vid någon fotbollsarena eller nära en teater dit du skall gå på musikal. Med Londons tunnelbana tar du dig enkelt runt i London.

Vi samarbetar med Hotels.com där du enkelt bokar ditt hotell i London. Du har också gratis avbokning på utvalda hotell.

Populära områden i London:

Hotell nära Big Ben

Hotell nära Oxford Street

Hotell nära O2 Arena

Hotell nära Emirates Stadium

Hotell nära Tower Bridge

Hotell nära Trafalgar Square

Hotell nära Mamma Mia teatern

Populära musikaler i London
6 mars - 14 sep 2024
Prince Edward Theatre London
Köp biljett
2 jan 2024 - 25 maj 2025
Cambridge Theatre London
Köp biljett
9 jan - 3 nov 2024
Vaudeville Theatre London
Köp biljett
1 jan 2024 - 1 jun 2025
Apollo Victoria Theatre London
Köp biljett
2 jan - 28 sep 2024
Sondheim Theatre London
Köp biljett
2 jan - 28 sep 2024
Her Majestys Theatre London
Köp biljett
5 jan 2024 - 5 jan 2025
ABBA Arena London
Köp biljett
1 jan - 28 sep 2024
Novello Theatre London
Köp biljett
1 jan 2024 - 31 maj 2025
Aldwych Theatre London
Köp biljett
Musikalbiljetter presenteras i samarbete med London Boxoffice.se. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta London Boxoffice.se. När kändisar uppträder på Londons scener kan vissa kvällar någon annan ersätta stjärnan. Bilder: londonboxoffice.se.

Om köp av musikalbiljetter

Köp av biljetter sker med kreditkort
Biljetter köper du med kreditkort som VISA, MasterCard, Maestro eller American Express. Köp genomförs via säker serverprogramvara (SSL) för att skydda din personliga och kreditkortsuppgifter OBS! Tänk på att du kanske behöver öppna upp ditt kreditkort för utlandsbetalning innan du kan genomför ett köp. Vet att kreditkort via Nordea har det så. Detta gör du i internetbanken.

Leverans av köpta biljetter
Alla biljetter som köps hos londonboxoffice.se sänds efter genomfört köp till din uppgivna e-postadress. Du skriver ut dessa och tar med och visar upp på plats på teatern eller visar din bekräftelse på din mobiltelefon för att komma in i teatern. All bokning sker hos London Boxoffice.se.Kom gärna till teatern minst 30 minuter innan föreställningen börjar. Tag även med det kreditkort du använde vid ditt köp. Om du ej får din bekräftelse på genomfört köp kontrollera din skräpkorg/spam, det kan ha hamnat där. Kontakta biljettleverantören där du köpt dina biljetter om du får några problem.

London Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top