London musikaler och teater

Upplev en musikalkväll.

Musikalbiljetter till musikaler i London

London är nog världens mest kända musikalstad. Det är nästan ett måste att gå på någon av alla dessa kända musikaler när du är här. Gör en helkväll av det och boka in en London musikal eller teater och kanske en middag. Här hittar du biljetter till kända musikaler i London.

Du har många olika musikaler och shower att välja mellan. De mest kända har spelats i London under flera flera år och säkert i flera år till. Här kan nämnas: Mamma Mia, Phantom of the Opera, Wicked och The Lion King. Passa på att boka dina musikalbiljetter redan innan du anländer till London. Skönt att ha det klart innan du åker!

Om vår biljettleverantör
Vi samarbetar med UK-baserade biljettleverantören London Theatre Direct. Vår partner har sedan 1999 sålt musikal- och teaterbiljetter i London. De säljer biljetter för alla musikalscener i London och är medlemmar i S.T.A.R., the Society Of Ticket Agents and Retailers. De säljer officiella biljetter till musikaler och teater i London. Dina biljetter skickas till din e-post efter genomfört köp. Du skriver ut dessa och tar med och visar upp på plats på teatern. All bokning sker hos London Theatre Direct. Om det dyker upp några frågor gällande din bokning kontaktar du London Theatre Direct som hjälper dig.

Nedan presenterar vi ett urval av Londons utbud av musikaler och teater.

Boka musikalen Grease i London

GREASE

En av världens mest populära musikaler

The Dominion Theatre | 2 jun - 28 okt 2023
Ingen har nog missat filmen GREASE från 1978 där vi möter den coola killen Danny och den försynta tjejen Sandy. Efter en sommarromans skiljs deras vägar men när Sandy får flytta till skolan Rydell High stöter hon på Danny igen. Kommer kärlekshistorian att återupptas...? Ja oj vilka bra låtar ni får höra i denna fantastiska musikal. Ur GREASE har det kommit flera av de mest kända låtarna som gjorts som 'Summer Nights', 'Greased Lightnin', 'Hopelessly Devoted to You' and 'You're the One That I Want'. Passa på att se GREASE när ni besöker London.

Boka Mamma Mia biljetter

Mamma Mia

Musikalbiljett

Novello Theatre | 1 jan - 30 sep 2023
ABBA:s succelåtar kommer verkligen till sin rätt i denna musikal. Var beredd på att ta ton när Dancing Queen ljuder ut salongen! En feel-good musikal. Inte mycket mer att säga än, har du inte sett den - se den!

Musikalen Tina i London

Musikalen Tina

Biljett

Aldwych Theatre | 1 jan - 3 sep 2023
Tina Turner är en av världens största rockstjärnor. Tillsammans med Tina Turner själv har musikalen Tina skapats. Tina växte upp i Nutbush, Tennessee som Anna Mae Bullock. 1962 gifte hon sig med Ike Turner. De hade tillsammans flera hits under 60-talet. Tina hade det tufft i äktenskapet med Ike och skilde sig efter 16-år tillsammans. 1984 gjorde hos världens come-back som soloartist med låten, What's Love Got to Do with It. Ja, och resten är ju historia kan man säga. Ni kommer att få vara med om en musikal med massor av hits.

The Lion King biljetter i London

The Lion King

Disneys filmsucce gör nu succé. Följ lejonet Simba på afrikas savann från liten till stor kung. En fantastisk musikupplevelse. Lejonkungen har vunnit pris som bästa nya musikal i London. Helt fantastiskt framträdande av alla djur som spelas av människor på scen. Låten av Sir Elton Johns och Tim Rice Oscarsbelönade sång "Can you feel the love tonight" spelas också.

1 jan - 15 okt 2023

Köp biljetter till Phantom of the Opera i London

Phantom of the Opera

Andrew Lloyd Webber's musikalverk. En kärleks-histora i Paris operahus. Vem är mannen med masken som Christine blir intresserad av? Musikalens berättelse startar när oförklarliga olyckor inträffar på Operan och Operans diva, Charlotta vägrar att gå upp på scen. Christines barndomsvännen Raoul blir också inblandad i dramat på Operan.

1 jan - 30 sep 2023

Pretty Woman musikal London

Pretty Woman

Se musikalen som är baserad på den kända filmen Pretty Woman från 1990. Följ den prostituerade Vivian och den framgångsrike affärsmannen Edward. Ni får höra de kända låtarna från filmen och bla den svenska popduon Roxettes sång "It Must Have Been Love" från 1987.

1 jan - 11 jun 2023

Boka & Juliet musikal i London

& Juliet

Biljett

The Shaftesbury Theatre | 1 jan - 25 mars 2023
Tänk om Julia förändrar sitt öde och inte tog sitt liv - ja Julia i "Romeo och Julia" alltså! Följ Julia i hennes nya liv - det blir härlig musik av Max Martin och musikalen är full av humor och romantik. För er som älskar musik av Max Martin. Låtar som 'Baby One More Time', 'Love Me Like You Do', 'Can't Feel My Face', 'Break Free', and 'Everybody'. Missa inte succén & Juliet som spelas på Shaftesbury Theatre i London.

Musikalen My Fair Lady i London

My Fair Lady

Äntligen återvänder My Fair Lady till West End men endast för 16 veckor. Redan 1958 sattes den upp på West End. Njut av låtar som I Could Have Danced All Night, Get Me to the Church on Time, Wouldn't It Be Loverly.

7 maj - 27 aug 2022

Köp biljetter till Cinderella i London

Cinderella (Askungen)

Den klassiska sagan om Askungen, Prinsen, styvmamman och styvsystrarna men i mer modern tappning. Musik av Andrew Loyd Webber och som vi vet brukar hans musik bli oförglömliga.

24 nov 2021 - 12 jun 2022

Matilda the Musical i London

Matilda the Musical

Följ den fantasifulla flickan Matilda Vidrigsson. Hon behandlas illa utav flera olika personer både hemma som i skolan. En dag upptäcker hon att hon har övernaturliga krafter.....

1 jan - 17 dec 2023

Wicked musikal London

Wicked

Biljett

Apollo Victoria Theatre | 1 jan - 19 nov 2023
Wicked handlar om tjejerna Elphaba och Galinda som möts och blir vänner. De beger sig på en resa till det magiska Landet Oz. Självklart möter de Trollkarlen från Oz. BÅda tjejerna blir häxor, en blir ond och en blir god.

Boka Les Miserables i London

Les Miserables

Den tragiska musikalen

Sondheim Theatre | 1 jan - 30 sep 2023
Se den tragiska och gripande musikalen – Les Miserables i London. Musikalen handlar om straffången Jean Valjean som blir frigiven efter att ha varit fängslad i 19 år. Musikalen är baserad på Victor Hugos mästerverk, Samhällets olycksbarn.

Boka The Book of Mormon

The Book of Mormon

Musikal

Prince of Wales Theatre | 1 jan - 13 maj 2023
I musikalen får ni följa de två missionärer som åker till Uganda för att försöka omvända medborgare till mormonernas tro. Men invånarna i staden är inte så intresserade.

SIX london biljetter musikal

SIX

Biljett

Vaudeville Theatre | 1 jan - 29 okt 2023
Följ pop-drottningarna i musikalen med de sex fruarna till Henry VIII. Tudor drottningarna tar till micken för att berätta sin historia om när de levde med Henrik VIII. Vem av drottningarna hade det jobbigast som Tudordrottning och vem skall egentligen bli huvudsångare i bandet.

HOTELL I LONDON

London har ett stort utbud på hotell. Ett tips är att boka ett hotell i närheten av där du tänker du ska hålla dig under din vistelse i London. Kanske är det i centrala delarna eller vid någon fotbollsarena eller nära en teater dit du skall gå på musikal. Med Londons tunnelbana tar du dig enkelt runt i London.

Vi samarbetar med Hotels.com där du enkelt bokar ditt hotell i London. Du har också gratis avbokning på utvalda hotell.

Populära områden i London:

Hotell nära Big Ben

Hotell nära Oxford Street

Hotell nära O2 Arena

Hotell nära Emirates Stadium

Hotell nära Tower Bridge

Hotell nära Trafalgar Square

Hotell nära Mamma Mia teatern

Populära musikaler i London
11 nov 2021 - 24 sep 2022
The Shaftesbury Theatre London
Köp biljett
3 maj - 29 okt 2022
The Dominion Theatre London
Köp biljett
11 nov 2021 - 28 maj 2023
Apollo Victoria Theatre London
Köp biljett
11 nov 2021 - 2 okt 2022
Sondheim Theatre London
Köp biljett
11 nov 2021 - 1 okt 2022
Her Majestys Theatre London
Köp biljett
11 nov 2021- 2 okt 2022
Savoy Theatre London
Köp biljett
11 nov 2021 - 4 mar 2023
Novello Theatre London
Köp biljett
11 nov 2021 - 18 dec 2022
Aldwych Theatre London
Köp biljett
Musikalbiljetter presenteras i samarbete med London Theatre Direct. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta London Theatre Direct. När kändisar uppträder på Londons scener kan vissa kvällar någon annan ersätta stjärnan. Bilder: London Theatre Direct.

Om köp av musikalbiljetter

Köp av biljetter sker med kreditkort
Biljetter köper du med kreditkort som VISA, MasterCard, Maestro eller American Express. Köp genomförs via säker serverprogramvara (SSL) för att skydda din personliga och kreditkortsuppgifter OBS! Tänk på att du kanske behöver öppna upp ditt kreditkort för utlandsbetalning innan du kan genomför ett köp. Vet att kreditkort via Nordea har det så. Detta gör du i internetbanken.

Leverans av köpta biljetter
Alla biljetter som köps hos London Theatre Direct sänds efter genomfört köp till din uppgivna e-postadress. Biljetterna kommer som pdf. Dessa skriver du ut och tar med dig och visar upp på teatern. Kom gärna till teatern minst 30 minuter innan föreställningen börjar. Tag även med det kreditkort du använde vid ditt köp. Om du ej får din bekräftelse på genomfört köp kontrollera din skräpkorg/spam, det kan ha hamnat där. Kontakta biljettleverantören där du köpt dina biljetter om du får några problem.

lLondon Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top