ABBA Voyage

ABBA uppträder som avatarer

ABBA har återuppstått som avatarer i London

Showen med ABBA går för fullt i London. En miljon människor har redan sett "ABBA Voyage" i London. Se och lyssna på ABBA som avatarer som de såg ut under 70-talet på en specialbyggd scen, ABBA Arena, i Queen Elizabeth Olympic Park i östra London. Du kan också boka speciella biljetter närmre scenen ifall du vill dansa med under konserten!

Om vår biljettleverantör
Vi samarbetar med UK-baserade biljettleverantören London Boxoffice.se. De säljer biljetter för alla musikalscener i London och är medlemmar i S.T.A.R., the Society Of Ticket Agents and Retailers. De säljer officiella biljetter till musikaler och teater i London. Vid bokning får du din bokningsbekräftelse till den angivna e-postadressen du uppgav vid er bokning.  Du visar din bekräftelse på din mobiltelefon eller skriver ut din bekräftelse - för att komma in på ert bokade event.

All bokning sker hos London Boxoffice.se. Om det dyker upp några frågor gällande din bokning kontaktar du London Boxoffice.se som hjälper dig. De svarar dig via e-post inom 48 timmar.

ABBA Voyage show i London

ABBA Voyage

Konsertbiljett

ABBA Arena | 5 jan 2024 - 5 jan 2025
Se den virtuella konserteventet med popgruppen ABBA. Alla bandmedlemmarna är filmade och inspelade med tekniken "motion capture" för att kunna presentera bandet som såkallade avatarer.

Konserten visas i en specialbyggd arena i Queen Elizabeth Olympic Park i London som gavs namnet, ABBA Arena.

Adress: Pudding Mill Lane, London, E15 2PJ, London
Speltid: ca 1,40 tim

ABBA Voyage inklusive buss till ABBA Arena

Biljett + transport

För dig som önskar ta dig till ABBA Arena med en smidig busstransfer från centrala London finns denna kombobiljett. Biljetten ger dig inträde till ABBA Voyage antingen på sittplats eller ståplats på dansgolvet (beroende på ditt val av biljett) samt att du får åka en anordnad buss från centrala London till ABBA Arena och sedan tillbaka igen in till London. Ett smidigt alternativ då du har både biljett och resan till arenan i biljetten.

Se film om showen med ABBA Voyage

Se film om showen med ABBA Voyage i London
Titta gärna på filmen med ABBA Voyage för att förstå känslan på denna magiska upplevelse i London. Följ ABBA:s resa med deras musik!

Karta - Abba Arena

ABBA Voyage

ABBA Voyage resa
ABBA var ett av de största och världens mest framgångsrika popgrupp under 1970-talet. Vem kommer inte ihåg deras genombrott med låten "Waterloo" i Melodifestivalen som tog de till vinst i Eurovision Song Contest 1974 i Brighton. Låten placerade sig därefter på Billboard Hot 100, Svensktoppen och Kvällstoppen under 1974. Några av deras kändaste låtar är bla: "Dancing Queen" (1976), "Money, Money, Money" (1976), "Chiquitita" (1979) och "The Winner Takes It All" (1980).

Gruppens namn: ABBA tog bandet år 1973. Det är initialerna i gruppmedlemmarnas förnamn som bildar ABBA: Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus och Anni-Frid (Frida) Lyngstad. Resten är historia. Under 1970 talet och fram till 1982 var ABBA en grupp. De framträdde över hela världen. Bandet spelade aldrig mer ihop även fast de har blivit erbjudna enorma summor för att spela. Projektet med hologram figurer väcktes till liv och år 2018 meddelade ABBA att de kommer deltaga som grupp som avatarer. Inför denna show spelades 2 nya låtar in med gruppen.

I fem veckor filmades gruppmedlemmarna in i sina såkallade "motion capture-dräkter" samtidigt som de framförde 22 låtar. Vid inspelningen användes ca 160 kameror. Allt i showen är deras egna verkliga rörelser. I showen hörs deras röster som spelades in i studion. Deras röster ackompanjeras av ett liveband.

Inte nog med att ABBA nu gör succé på scen igen, ja som avatarer då så har de även ett helt eget museum, ABBA The Museum i Stockholm. Museet ligger på Djurgården i Stockholm och slog upp dörrarna 7 maj 2013. Som allt som ABBA gör har museet gjort stor succé. På ABBA The Museum får du se originalkläder som ABBA haft på sig på scen, se utställningsrum som platser ABBA varit på som till exempel Polarstudion där de spelade in många låtar och skrivarstugan på Viggsö i Stockholms skärgård. På museet finns också en speciell telefon som helt plötsligt kan ringa....och om du är där och svarar kan du få pratat med någon av de 4 medlemmarna i ABBA. Det är nämligen bara de som har telefonnumret till denna telefon.

Köp biljetter till showen ABBA Voyage i London »

Vi samarbetar med London Boxoffice.se för köp av biljetter i London.

MAMMA MIA Musikal

ABBA inspirerad musikal
ABBAs musik har inspirerat till musikalen Mamma Mia. Först ut var den i England den 6 april 1999 alltså 25 år efter ABBA vann Eurovision Song Contest 1974 i Brighton. Därefter har musikalen satts upp på flera olika teatrar runt om i världen. Musikalen Mamma Mia spelas fortfarande i London. I New York gick Mamma Mia på Broadway mellan åren 2001 - 2015 och i Sverige i Malmö under sommaren 2023.

År 2007 spelades det även in en musikalfilm med just inspiration från musikalen med samma namn, Mamma Mia. I rollerna fanns skådespelare som Meryl Streep, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård och Amanda Seyfried. 2018 blev det faktiskt en uppföljare på filmen, Mamma Mia! Here We Go Again med både tidigare skådespelare med i rollerna och även nya som Cher och Lily James.

Köp biljetter till Mamma Mia i London »

Vi samarbetar med London Boxoffice.se för köp av musikalbiljetter i London.

Om köp av musikalbiljetter

Köp av biljetter sker med kreditkort
Biljetter köper du med kreditkort som VISA, MasterCard, Maestro eller American Express. Köp genomförs via säker serverprogramvara (SSL) för att skydda din personliga och kreditkortsuppgifter OBS! Tänk på att du kanske behöver öppna upp ditt kreditkort för utlandsbetalning innan du kan genomför ett köp. Vet att kreditkort via Nordea har det så. Detta gör du i internetbanken.

Leverans av köpta biljetter
Alla biljetter som köps hos londonboxoffice.se sänds efter genomfört köp till din uppgivna e-postadress. Du skriver ut dessa och tar med och visar upp på plats på teatern eller visar din bekräftelse på din mobiltelefon för att komma in i teatern. All bokning sker hos London Boxoffice.se.Kom gärna till teatern minst 30 minuter innan föreställningen börjar. Tag även med det kreditkort du använde vid ditt köp. Om du ej får din bekräftelse på genomfört köp kontrollera din skräpkorg/spam, det kan ha hamnat där. Kontakta biljettleverantören där du köpt dina biljetter om du får några problem.

Showen ABBA Voyage i London
5 jan 2024 - 5 jan 2025
ABBA Arena London
Köp biljett
Biljetter presenteras i samarbete med London Boxoffice.se. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta London Boxoffice.se. Bilder: londonboxoffice.se.
London Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top