Heathrow Transfer

Förboka gärna din transport till London

Vi tipsar om transfer till och från Heathrow flygplats (LHR).

Heathrow är Londons största flygplats och den ligger ca 32 km väster om London.

Det är en otroligt stor internationell flygplats som tar emot flyg från världens alla hörn. Hit kommer du om du flyger med ex. British Airways, BMI, Air France och SAS. Här tipsar vi om olika transporter som tar dig in till London och tillbaka till Heathrow flygplats efter ditt besök i London.

Sidan innehåller affiliatelänkar från olika samarbetspartners.
Delad transfer till ditt hotell i London

Delad transport från Heathrow flygplats

Till ditt hotell i centrala London

Avgår 7 dagar i veckan.
Ett smidigt sätt att ta sig från Heathrow in till ditt hotell i London är med en delad transfer. Det är en minibuss som inväntar fler resenärer på flygplatsen och kör er alla i samma buss till olika hotell i London. Det blir max 3 stopp på vägen för att släppa av andra passagerare på sina hotell. Den här typen av flygplatstransfer har vi testat i många städer världen över som i New York och Sydney. Vi tycker det är ett trevligt sätt att komma till sitt hotell från flygplatsen.

När avgår bussen: 7 dgr i veckan och 24 tim om dygnet.
Restid: Ca 40 min, lite beroende på var ditt hotell ligger.

Heathrow Express till London

Heathrow Express

Snabbtåget till Paddington Station

Avgår 7 dagar i veckan.
Från flygplatsen in till centrala London tar du dig lättast med Heathrow Express. Ett snabbtåg som avgår var 15 minut och som tar dig in till Paddington Station i centrala London. Resan tar ca 20 min. Betydligt snabbare än med buss eller taxi.

När avgår tåget: 7 dgr i veckan och avgår var 15 minut.
Paddington Station: Järnvägstation vid Praed street norr om Hyde Park. Härifrån kan du enkelt ta dig med tunnelbanan till andra delar av London.
Restid: ca 20 min.

Londons lokaltrafik har ett billigare tåg från Heathrow Flygplats
Du kan även åka med pendeltåget från Heathrow Express till Paddington Station i London. Tåget körs av Londons lokaltrafik (TfL Rail)

Boka bussbiljett från flygplatsen in till London

Buss transfer från flygplatsen

Heathrow flygplats - Victoria Coach Station

Det går även buss ifrån Heathrow men tänk på om ni hamnar i rusningstrafik kan det ta flera timmar in till London. Utan köer så tar resan ca 45 minuter från Heathrow till London. Vid köer kan det ta upp emot 3 timmar. Tillbaka till flygplatsen är det inte roligt att sitta i köer. Är ni ute i god tid kan buss passa. Bussen avgår från flera olika terminalerna på Heathrow och stannar på Victoria Coach Station i centrala London.

Avgår: hela året.
Victoria Coach Station: Bussterminal i centrala London vid 164 Buckingham Palace Rd. Ligger intill Victoria Tågstation och Tunnelbana.
Restid: ca 45 min beroende på trafik

Privat transfer från Heathrow Airport till ditt hotell i London

Privat transfer från flygplatsen

Till ditt bokade hotell i London

Du kan även boka en privat transfer från eller till Heathrow Airport. Du blir hämtad av chaufför som kör dig i bil till ditt hotell eller lägenhet i London. Ett lite dyrare alternativ men väldigt skönt att bli avsläppt vid sitt bokade boende.

Avgår: 7 dagar i veckan, hela året.
Res till ditt hotell: Bilen kör dig till ditt bokade hotell i centrala London.
Restid: ca 1 tim beroende på trafik

Övriga sätt att ta sig från och till Heathrow flygplats.

Taxi
Du kan också ta en taxi utanför ankomsthallen från Heathrow in till London. Men vårt tips är att förboka din transport från flygplatsen.

VIKTIG INFORMATION!
Som vid alla flygplatser så åk INTE med folk som kommer fram till er inne i terminalen och erbjuder er transport in till London. Om ni inte har bokat er transfer redan hemma så gå till informationsdisken inne i flygterminalen.

Boka transfer in till centrala London »

Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll och regler gällande ovan flygplatstransfer. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din bokning. Vi samarbetar med Omio och GetYourGuide för bokning av olika typer av flygplatstransfers i London.

HOTELL I LONDON

London har ett stort utbud på hotell. Ett tips är att boka ett hotell i närheten av där du tänker du ska hålla dig under din vistelse i London. Kanske är det i centrala delarna eller vid någon fotbollsarena eller nära en teater dit du skall gå på musikal. Med Londons tunnelbana tar du dig enkelt runt i London.

Vi samarbetar med Hotels.com där du enkelt bokar ditt hotell i London. Du har också gratis avbokning på utvalda hotell.

Populära områden i London:

Hotell nära Big Ben

Hotell nära Oxford Street

Hotell nära O2 Arena

Hotell nära Emirates Stadium

Hotell nära Tower Bridge

Hotell nära Trafalgar Square

Hotell nära Mamma Mia teatern

London Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top