Heathrow Transfer

Förboka gärna din transport till London

Vi tipsar om transfer till och från Heathrow flygplats (LHR).

Heathrow är Londons största flygplats och den ligger ca 32 km väster om London.

Det är en otroligt stor internationell flygplats som tar emot flyg från världens alla hörn. Hit kommer du om du flyger med ex. British Airways, BMI, Air France och SAS. Här tipsar vi om olika transporter som tar dig in till London och tillbaka till Heathrow flygplats efter ditt besök i London.

Sidan innehåller affiliatelänkar från olika samarbetspartners.

Sök och boka transfer från / till Heathrow Airport i London

Boka transfer med Expresståg eller Buss

Om du inte önskar boka någon returresa, välj inget datum i fält "Lägg till Returresa"
Heathrow Express to London

Heathrow Express

Snabbtåget till Paddington Station

Avgår 7 dagar i veckan.
Från flygplatsen in till centrala London tar du dig lättast med Heathrow Express. Ett snabbtåg som avgår var 15 minut och som tar dig in till Paddington Station i centrala London. Resan tar ca 20 min. Betydligt snabbare än med buss eller taxi.

När avgår tåget: 7 dgr i veckan och avgår var 15 minut.
Paddington Station: Järnvägstation vid Praed street norr om Hyde Park. Härifrån kan du enkelt ta dig med tunnelbanan till andra delar av London.
Restid: ca 20 min.

Londons lokaltrafik har ett billigare tåg från Heathrow Flygplats
Du kan även åka med pendeltåget från Heathrow Express till Paddington Station i London. Tåget körs av Londons lokaltrafik (TfL Rail)

Boka bussbiljett från flygplatsen in till London

Buss transfer från flygplatsen

Heathrow flygplats - Victoria Coach Station

Det går även buss ifrån Heathrow men tänk på om ni hamnar i rusningstrafik kan det ta flera timmar in till London. Utan köer så tar resan ca 45 minuter från Heathrow till London. Vid köer kan det ta upp emot 3 timmar. Tillbaka till flygplatsen är det inte roligt att sitta i köer. Är ni ute i god tid kan buss passa. Bussen avgår från flera olika terminalerna på Heathrow och stannar på Victoria Coach Station i centrala London.

Avgår: hela året.
Victoria Coach Station: Bussterminal i centrala London vid 164 Buckingham Palace Rd. Ligger intill Victoria Tågstation och Tunnelbana.
Restid: ca 45 min beroende på trafik

Privat transfer från Heathrow Airport till ditt hotell i London

Privat transfer från flygplatsen

Till ditt bokade hotell i London

Du kan även boka en privat transfer från eller till Heathrow Airport. Du blir hämtad av chaufför som kör dig i bil till ditt hotell eller lägenhet i London. Ett lite dyrare alternativ men väldigt skönt att bli avsläppt vid sitt bokade boende.

Avgår: 7 dagar i veckan, hela året.
Res till ditt hotell: Bilen kör dig till ditt bokade hotell i centrala London.
Restid: ca 1 tim beroende på trafik

Övriga sätt att ta sig från och till Heathrow flygplats.

Taxi
Du kan också ta en taxi utanför ankomsthallen från Heathrow in till London. Men vårt tips är att förboka din transport från flygplatsen.

VIKTIG INFORMATION!
Som vid alla flygplatser så åk INTE med folk som kommer fram till er inne i terminalen och erbjuder er transport in till London. Om ni inte har bokat er transfer redan hemma så gå till informationsdisken inne i flygterminalen.

Boka transfer in till centrala London »

Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll och regler gällande ovan flygplatstransfer. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din bokning. Vi samarbetar med Omio och GetYourGuide för bokning av olika typer av flygplatstransfers i London.

Boka hotell i London

Sök hotell i kartan nedan: Välj datum och antal personer. Klicka ej på sökknappen - priser uppdateras automatiskt i kartan när du valt datum. Hotell presenteras i samarbete med Booking.com

Booking.com
lLondon Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top