Guldkorn i London

Lite turer man inte tänker på i London!

Inte bara de klassiska sevärdheterna

Englands huvudstad är känd för att locka till sig enorma folkmassor; turister som reser dit för att uppleva klassiska attraktioner de många gånger sett på film och hört historier om. Bland stadens största huvudattraktioner finner vi Big Ben, Buckingham Palace, Tower Bridge, the Shard, London Eye och Hyde Park. Nedan presenterar vi några andra alternativ för att se och uppleva London på ett annat sätt än vanlig i London.

Emirates Air Line
Vill du komma undan de stora folkmassorna är Emirates Air Line ett spännande alternativ. Du åker i vagnar på linor över staden och får se ett unikt perspektiv av London. En spännande attraktion, som ännu heller inte blomstrat i den grad att du behöver stå i kö lika länge som när du åker London Eye.

Köp Emirates Air Line biljett »

Emirates Stadium
Om du är i England måste du givetvis passa på att gå på en riktig fotbollsmatch. Lagen i Premier League bjuder konstant på fantastisk fotboll och nu kan du se den framföras mitt framför ögonen på dig. Att Emirates Stadium är hemmaarena för Londonlaget Arsenal gör det givetvis till den ultimata sportupplevelsen du kan få i den här staden.

Köp Emirates Stadium Tour biljett »

Shakespeare
Följ i William Shakespeares fotspår på en rundvandring i London. Ni besöker området Bankside. Ni kommer besöka teatrar, inklusive den berömda Shakespeare's Globe Theatre, och resterna av Winchester Palace. Du avslutar din guidning på en mysig pub.

Köp en guidad tur i Shakespeare´s spår i liten grupp »

Churchill War Rooms
Historie älskare bör göra ett besök till "Churchill War Rooms. Här satt bla Churchill under kriget (blitzen) 1940-1941 när ca 50 000 bomber föll över London. Churchill War Rooms ligger i en bunker under regeringskvarteren i London, på Clive Steps, King Charles Street.

Köp en guidad tur i Churchill Wall Rooms biljett »

Houses of Parliament & Westminster Abbey
Du blir guidad där Storbritanniens valda parlamentsmästare sammanträder och gör ett besök i kyrkan där kungligheter blir kröntna, gifta och begravda, Westminster Abbey.

Köp en guidad tur i House of Parliament och Westminster Abbey biljett »

Hovstallet Royal Mews
Besök ett av de finaste arbetsstallen i världen. Hästar och kungliga vagnar står på besöklistan! Helt magiska vagnar och kungliga hästar får ni se under er besök.

Köp en Entrébiljett till hovstallet Royal Mews »

Hemlig rundvandring i London
Gå med din guide och besök annorlunda platser i London som du aldrig kommer se om du inte har en guide. Vad sägs om historien bakom en övergiven tunnelbanestation, Londons minsta polisstation,Benjamin Franklins enda kvarvarande hus och mycket mer spännande besök.

Köp en biljett till hemlig rundvandring i London »

Notting Hill Filmplatser och Stjärnor - rundvandring
Gå med din guide och besök det kända området Notting Hill med filmer och kändisar i fokus. Se rock 'n' roll-platser med anknytning till The Beatles, Jimmy Page och Bill Wyman och Portobello Road Market.

Köp en biljett till Notting Hill vandringstur i filmens och kändisarnas område i London »

Afternoon tea"-buss med ett glas prosecco
Åk på en Afternoon Tea tur med "English Tea Bus". Du åker med på en dubbeldäckare med utsikt över flera kända sevärdhter. Samtidigt äter du en afternoon meny med en god dryck.

Köp en biljett till Afternoon tea-buss med ett glas prosecco »

Wilton's Music Hall
Bakom Mahogany Bar Pub i East End finns det ett konserthus, Wilton's Music Hall, med en interiör som liknar en kyrka. Här kan du se flera olika sorters framträdanden i form av pjäser, kabaret, klassisk musik, baletter och orkestrar. Den här lokalen är ett häftigt alternativ för den som inte vill besöka de mest populära haken. Wilton's Music Hall är ständigt levande och andas kultur.

London har minst sagt mycket roligt att erbjuda utöver de största attraktionerna. Passa på att utforska den spännande staden och allt som finns att se och göra!

Biljetter säljs via våra partner GetYourGuide. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning.
London Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top