Stansted Transfer

Förboka gärna din transfer till London

Vi tipsar om transfer till och från Stansted flygplats (STN).

Flygplatsen ligger ca 50 km norr om London. Stansted är en internationell flygplats där flera av de stora lågprisflygen landar som ex. Ryanair och easyJet.

Du kan ta dig från Stansted in till London via flera olika transportmedel. Det som kan påverka valet av ditt transportsätt är nog om du vill komma direkt till ditt hotell eller om det passar att du kan ta dig någonstans centralt i London. Alla flygplatser runt London som Gatwick, Luton, Heathrow och Stansted har jätte bra sk. Airport Expresståg som snabbt tar dig från flygplatsen in till centrala London. De går oftast var 15 min både ifrån flygplatsen och sedan ifrån London när du skall hem igen.

Här nedan får du tips om vilka olika transporter som kan ta dig in till London och tillbaka till Stansted efter ditt besök i London.

Sidan innehåller affiliatelänkar från olika samarbetspartners.
Delad transfer från Stansted flygplats

Delad transfer till ditt hotell

Åk tillsammans med andra anländande turister

Avgår 7 dagar i veckan, dygnet runt!
För dig som vill komma till ditt hotell från Stansted flygplats vill vi tipsa om denna delade transfer med en shuttle van som tar ca 10 personer. Här åker du tillsammans med andra nyanlända resenärer som skall in till sina hotell i London. Tiden det tar att anlända till just ditt hotell beror lite på hur många olika hotell som transfern skall till under er körning. Transfer avgår från Stansted flygplats.. Ett smidigt och prisvärt alternativ på transfer då du kommer till ditt hotell och slipper släpa ditt bagage på lokaltrafiken.

Pris: Prisvärt. Du betalar per person.
Var hittar jag bilen: Chaufför med ditt namn på en skylt i ankomsthallen.
Restid: Beror på hur många olika hotell bilen behöver stanna på och trafiken. Räkna med minst 1 timma.
Returresa: Du väljer själv om du bokar enkelresa eller t/r-resa (round trip).

Privat transfer med City Transfers UK

Privat transfer från flygplatsen

Du kan även boka en privat transfer Här blir du hämtad av chaufför som kör dig i bil till ditt hotell eller lägenhet i London. Ett lite dyrare alternativ men väldigt skönt att bli avsläppt vid sitt bokade boende. Privat transfer avgår från Stansted flygplats. Fast pris per bil för 1-2 pers eller 3-4 personer.
Pris: Du betalar per bil.
Avgår: hela året

Boka bussbiljett in till London

Buss transfer från flygplatsen

Det går även buss ifrån Stansted men hamnar man i rusningstrafik kan det ta flera timmar in till London. Och tillbaka till flygplatsen är det inte roligt att sitta i köer. Det gjorde vi när vi tog bussen för några år sedan och vi missade nästan vårt flyg hem. Bussen går in till centrala London och stannar vid Paddington station, London Victoria, Liverpool street och Stratford.
Pris: Du betalar per person.
Avgår: hela året

Delad Stansted Express

Stansted Express

Snabbtåget till Liverpool Street Station

Avgår 7 dagar i veckan.
Från flygplatsen in till centrala London tar du dig lättast med Stansted Express. Ett snabbtåg som avgår var 15 minut och som tar dig in till Liverpool Street Station. Resan tar ca 45 min. Betydligt snabbare än med buss eller taxi. Du kan boka dina biljetter upp till 6 mån innan avresa. Biljetten/bekräftelsen du får efter köp visar du på tåget när du gått ombord.

När avgår tåget: 7 dgr i veckan och avgår var 15 minut.
Restid: ca 50 min.
E-Ticket: Ja.
Tider: kl. 04.00 - 23.30

Övriga sätt att ta sig från och till Standsted flygplats.

Taxi
Du kan också ta en taxi från / till Standsted.

VIKTIG INFORMATION!
Som vid alla flygplatser så åk INTE med folk som kommer fram till er inne i terminalen och erbjuder er transport in till London. Om ni inte har bokat er transfer redan hemma så gå till informationsdisken inne i flygterminalen.

Boka delad transfer med City Transfers UK »

Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll och regler gällande ovan flygplatstransfer. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din bokning. Vi samarbetar med Visit Britain, Boxoffice och Get Your Guide för bokning av olika typer av flygplatstransfers i London.
lLondon Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top